XZIBIT

19.00 - 23.30 | 18+ | Förköp: 295 SEK

Artisten, skådespelaren och programledaren XZIBIT besöker Kraken i Stockholm 5 november.

Biljettsläpp 10.00 fredag 1:a augusti

Västkustlegenden Xzibit har många strängar på sin lyra…
Ansedd som en av de absolut vassaste lyricisterna från västkusten, med 7 egna fullängdsalbum i bagaget, återkommande samarbeten med storheter som Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Nate Dogg (RIP), Method Man osv. Han har även hunnit med 6 säsonger som programledare för den banbrytande och numera kultförklarade TV-serien ”Pimp My Ride” på MTV, medverkat i en mängd filmer såsom 8 Mile, The Wash, X-Files: I want to believe och tv-serier som bl.a. CSI: Miami, MTV Cribs, Hawaii Five-0 och nu senast som karaktären Leslie ”Shyne” Johnson i den populära serien Empire som kan ses på Viaplay.

Senare i år förväntas även hans 8:e studioalbum ”King Maker” släppas. Härom månaden kom nya musikvideon ”Elevator” som gästas av Problem som även är med på Europaturnén i november. Förutom Problem, har X to the Z med sig rapparna James Savage och Demrick som backar upp Xzibit på scenen samt även river av kortare individuella showcases tidigare under kvällen tillsammans med DJ Hoppa.

Vi ser fram emot en riktigt tung Västkustkväll på Kraken och kan bl.a. förvänta oss höra tidlösa klassiker som genombrottssingeln ”Papparazzi”, ”Multiply”, ”What you see is what you get”, Timbaland producerade klubbdängan ”Hey Now” och Dr. Dre producerade monsterhitten ”X” för att nämna några.

Förköp: https://www.tickster.com/sv/events/jxjwydv3bpfwkfa

Öppnar: 19.00 På scen: 20.30
Support akter: James Savage, Demrick & Problem.
Warm-Up: DJ Viet-Naam

https://www.facebook.com/xzibit/
https://www.xzibitcentral.com
https://openbarent.com