STOCKHOLM REGGAE FEST

22:00-03:00 | Förköp 375 kr | 18 år

Kraken, Nuh Linga Sweden och LinkUp Bookings presenterar

Två av reggae-världens bästa liveband på en och samma kväll! Den 4 november slår Stockholm Reggae Fest upp dörrarna till en fantastisk kväll som gästas av inga mindre än Morgan Heritage (US) och Raging Fyah (JA).

Morgan Heritage

”The Royal Family Of Reggae”
Efter deras historiska Grammy vinst för bästa reggae album med ”Strictly Roots” är Morgan Heritage tillbaka med ännu ett klassiskt album, ”Avrakedabra”! Albumet innehåller låtar som ”Selah” och ”We Are” och gästas av artister som Ziggy & Stephen Marley, Kabaka Pyramid och R. City.

Gruppen som har blivit känd som ett av reggaevärldens bästa livenband har genom åren släppt stora låtar som ”Liberation”, ”Don´t Haffi Dread”, ”Tell Me How Come” och ”Down By The River”.

Med sitt moderna roots sound har de fått mängder av fans i världens alla hörn. Nu kommer Morgan Heritage äntligen tillbaka till Stockholm för en efterlängtad spelning! Får inte missas för allt i världen!

Youtube

Raging Fyah

Musik kollektivet och bandet Raging Fyah bildades 2006 i Kingston Jamaica och är ett av få nutida band från ön som fortfarande spelar in all sin musik med traditionella instrument utan att använda digitala ljud.

Deras debutalbum ”Judgement Day” imponerade stort på reggavärlden och deras senaste album ”Everlasting” blev Grammy nominerad och innehåller låtar som ”Dash Wata”, ”Live Your Life” och ”Ready For Life”.

De begåvade musikerna utrycker sin kärlek till musiken genom själfulla låtar, ett svängigt sound med starkt förankring i roots-musiken. Missa inte när Raging Fyah kommer till Sthlm Reggae Fest gör sin första spelning i Stockholm!

Youtube

DJS

SAFARI SOUND

DJ ASHMAN

NUH LINGA