Statement Tour

Förköp: 430 SEK | 20.00 - 03.00 | 18+

Statement Tour kommer till Stockholm!

Vi kommer maxa kvällen och ha fullproppat med feta artister, DJ-set, stand-up och mycket mer. En oförglömlig kväll i sann Statement-anda utlovas. Både för er som vill återuppleva det historiska från sommaren 2018 och för er som är med oss för första gången.

Lördagen 28 september kör vi i Stockholm! Se till att haffa din biljett på statementfestival.se redan

Kvällens line-up är:

Mariam the believer – Med sitt kompromisslösa förhållningssätt till musik och bakgrund i frijazzkonstellationer, symfoniorkestrar med mera startades Mariam the believer så att Mariam Wallentin skulle kunna fokusera sitt musikaliska uttryck i ett mer poporienterat projekt.
👁
Elvira Lander – Med lustdriven humor inspirerad av vardagliga händelser kommer Elvira definitivt få Kraken att skratta.
👁
COBRAH – Sommarens hetaste artist! Med musik och ett visuellt uttryck som berättar om ångest, sex och utforskande av självet bjuder COBRAH på en upplevelse du sent kommer glömma.
👁
Shanthi Rydwall Menon – Med en intensiv och skarp scennärvaro blandar Shanthi humor och allvar om bland annat utanförskap och hudfärg med imitationer av svenska kändisar.
👁
Biljetter till Statement Tour hittar du här: https://www.statementfestival.se/tickets/
#Statementtour2019

Praktiska detaljer
Tid: 20-03
Datum: Lördagen den 28 september
Plats: Kraken, Stockholm
Åldersgräns: 18 år
För att komma in på kvällens event behöver du visa upp giltig biljett och legitimation. OBS, endast förköp som gäller denna kväll.