NUH LINGA 10 ÅRS FEST | Jah Vinci & Don Andre

22:00-03:00 | Förköp 250 kr | 18 år

Kraken och Nuh Linga presenterar

JAH VINCI (JAM)

DON ANDRE (UK/JAM)

Nuh Linga har alltid haft ett enda syfte – att ge Stockholm den mest genuina upplevelsen av dancehallkultur som vi bara kan. I år är det tio år sedan vi tog våra första stapplande steg, och ni – folket – har sett till att vi har kunnat bli den kulturinstitution vi är. Därför vill vi bjuda er på ett tioårskalas som vi hoppas ni berättar om för era barnbarn.
Förutom att vi har inkluderat hela vår familj av dansare och DJs som har varit med oss genom åren så får vi finbesök för att göra kvällen ännu mer minnesvärd. Vi är djupt hedrade att gästas av Don Andre och Jah Vinci, hela vägen från Jamaica. Don Andre har vänt upp och ner på hela världens dansgolv de senaste åren med sin smash ”Tom Cruise”, och Jah Vinci är en veteran som startade sin karriär med Vybz Kartel och har genom åren gett oss hits som ”Watch Yuh Friends” och ”In My Life”.
Det kommer bli en kväll av råa dancehallvibbar. Så som det gamla talessätet lyder: ”Brigh yuh queen, and leave yuh machine!” för nu firar vi 10 år som har gått och minst 10 år som ska komma.

DJS

NUH LINGA, DJ PATUU, SAFARI SOUND, TALAWAH SOUND(GER),BIG BELLY SOUND, STERO STEPPAS, JESJA, SISTER JUSTICE, DJ NAY-J , DJ KEON , MISS JORDAN.