Jahmiel (JA) – Swedens DHQ – Dancers

21:00-03:00 | Förköp 250 kr | 18 år

Jahmiel (JA) + Swedens DHQ + Dancers + Nuh Linga Allwhite Party

Nuh Linga tar det tillbaka till rötterna och langar en dancehallfest av sällan skådad kaliber.

Varje år har vi varit med och arrangerat Swedish Dancehall Queen, och nu har det blivit dags för oss att återigen kröna Sveriges Dancehalldrottning. Kom och se bataljen mellan dom grymma dansarna som alla tävlar om kronan och äran att representera blågult som patriarken av feminin dancehalldans. Det blir sexigt, våldsamt och ursinnet när de tävlande pressar sina kroppar och sin kreativitet för att ta hem titeln.

Vidare har vi bjudit in en av Jamaicas hetaste dancehallartister från de senaste åren. ”Culture” Jahmiel har skilt sig från mängden genom attalltid stå för hopp, positivitet och medvetenhet i sina låtar. Med hits som ”Strongest Soldier” och ”Gain The World” har han befäst sin plats som en andlig arvtagare till dancehall-legender som Buju Banton. Hans unika röst och intensiva scennärvaro har gjort honom till en eftersökt och respekterad live-akt och nu kommer han välsigna Nuh Lingas scen! Detta vill ni inte missa.

I vanlig ordning har vi en rad fantastiska djs, dansare och allt det där andra som gör Nuh Linga till ett stycke Jamaica i Norden. Klädkoden är självklart ”all White” och vi önskar er alla – dancehallfanatiker och nyfikna lekmän Välkomna till Nuh Linga All White – en oförglömlig kväll.

Vem blir Sveriges DHQ 2018 ? Anmälan görs på dhq.sweden@gmail.com
Lets go my ladies
Samma natt uppträder Jahmiel live

The after party for STAND UP DANCEHALL CAMP!